Представяме ви WallStack, иновативна модулна преградна система, създадена за пространства от ново поколение.
Иновацията на WallStack се крие в нейната технология с патентован дизайн - елегантна и високоефективна мобилна стена.


Подвижната конструкция на WallStack е толкова лесна за сглобяване, колкото LEGO блокчета, тъй като отделните елементи се сгъват и складират без усилие, и без да се налага използването на инструменти или оборудване.

Панелите могат да бъдат персонализирани безкрайно, тъй като повърхността им е гладка и без видими структурни елементи. Тази свобода на дизайна ви позволява да играете с разнообразие от цветове и стилове, превръщайки пространството в отражение на стила ви.


Персонализирайте WallStack според вашите нужди с безпроблемната интеграция на различни аксесоари. И ето, че вече имате универсално решение за най-широк спектър от приложения.

Подобрете своето пространство с WallStack - там, където удобството среща иновацията, а персонализацията не познава граници.

 • Лесно сгъваеми

  Модулите на преградната стена могат да бъдат лесно сгънати, което ги прави оптимални за транспортиране и складиране

 • Монтаж без инструменти

  Няма нужда от инструменти или специални умения за монтажа. Елементите се сглобяват като LEGO

 • Многократна употреба

  Всички елементи могат да бъдат пренареждани, боядисвани и персонализирани в най-различни конфигурации

 • Спиращи звука

  Модулите без перфорация, могат да бъдат комбинирани със звукоизлационен пълнеж за постигане на индекс до 49dB

 • ИЗЛОЖЕНИЯ И СЪБИТИЯ

  WallStack е идеалното решение за участия на събития, предлагащо бързо и безпроблемно разглабяне. За разлика от традиционните изложбени щандове, които изискват време и ресурси за монтаж, модулната преградна стена WallStack е компактна за транспортиране, бърза и лесна за сглобяване и с възможност да се персонализира. Елегантната свобода и универсалността, допълнена от аксесоарите на модулната конструкция правят WallStack идеален избор за създаване на визуално привлекателни пространства на търговски изложения, конференции, изложби и всякакъв вид събития.

 • ОФИС ПРОСТРАНСТВА

  В динамично развиващата се бизнес реалност и изобилието от съвременни споделени офис пространства, WallStack се отличава като универсална преградна система. Модулният ѝ дизайн позволява създаването на пространства, заседателни зали и частни офиси без нужда от допълнително строителство. Гладката повърхност, идеална за персонализация и бързата интеграция с множество аксесоари, отговарят на постоянно променящите се нужди на съвременните работни помещения. В системата лесно могат да се интегрират акустични панели, осветление и растения.

 • ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ

  WallStack предлага модулно решение за търговския сектор, предоставяйки гъвкав и преносим фон за магазини и търговски обекти. Компактният дизайн на преградната стана, позволява на търговците лесно да пренасят и монтират мобилните модули, създавайки динамични и привлекателни дизайни. WallStack може да интегрира полици, закачалки и други аксесоари за изложби и представяне на продукти. Стените могат да бъдат лесно пренареждани и разширявани, предоставяйки различни опции и гъвкавост.

 • УЧЕБНИ ПРОСТРАНСТВА

  Образователните институции и обучителните центрове се възползват от адаптивността на WallStack за създаване на универсална учебна среда. Лесното сглобяване и пренареждане на модулната конструкция позволяват бързи корекции на разпределението на класните стаи, обучителните сектори или общите части на учебните пространства. Гладката повърхност и персонализираният дизайн спомагат за създаването на вдъхновяваща и подходяща атмосфера за разнообразни образователни дейности.

 • КНИЖАРНИЦИ И БИБЛИОТЕКИ

  WallStack е отлично решение за книжарници, предоставяйки динамичен начин за организиране и трансформиране на пространството. Лесният за сглобяване модулен дизайн позволява бързи корекции на разпределението на рафтовете, четящите зони или пространствата за събития. Удобната за персонализация повърхност и бързата интеграция на аксесоари предоставят на книжарниците гъвкаво решение за адаптиране на средата към променящите се промоции и литературни събития.

 • МУЗЕИ И ГАЛЕРИИ

  Иновативната модулна преградна стена WallStack създава динамични изложбени оформления и гъвкави галерийни пространства. Дизайнът на подвижната преградна система позволява на кураторите лесно да преформатират пространствата за изложба, адаптирайки ги към различни теми или представяйки нови колекции. Гладката безструктурна повърхност на WallStack подчертава визуалната привлекателност на изложбите, гарантирайки, че фокусът остава върху представените произведения.

Бърз и лесен монтаж

Открийте удобството на WallStack - революционната модулна преградна стена.

Забравете за сложния монтаж и фиксиран дизайн на традиционните разделителни стени. Вдъхновена от LEGO, подвижната преградна система WallStack гарантира безпроблемен монтаж, без инструменти или оборудване.

Независимо дали сте професионалист или DIY ентусиаст, нашата патентована технология ви позволява лесно да сгъвате и размествате стени, като ви предоставя възможност да създадете желаното оформление за броени минути.

С WallStack монтажът се превръща в интуитивен и лесен процес, който ви позволява да се фокусирате върху творческите възможности, които нашата система предоставя.

Персонализиране

Иновативната модулна конструкция ви позволява да персонализирате лесно своето пространство. Гладката повърхност без перфорация се превръща в празно платно, готово да бъде модифицирано в различни цветове и стилове.

WallStack се приспособява към вашите нужди, предлагайки гъвкавост за разнообразни приложения, от създаване на динамични офис оформления до изработване на уникални събитийни пространства. Модулната система се интегрира безупречно с различни аксесоари, за да продължи да се развива заедно с вас и да се адаптира към новите ви цели.

А защо не вземете ПОД НАЕМ?

Опцията за вземане под наем предлага икономичен и удобен начин да подбрите всяко прoстранство, без да се ангажирате със закупуване на модулната система.

Планирате специално събитие, откривате временен магазин, присъствате на търговско изложение или имате нужда от преграждане на офиса? Нашата модулна система предлага гъвкаво решение.

С разнообразие от персонализирани дизайни и финиши, можете да създадете динамичен и визуално впечатляващ модул за всякакъв повод. Процесът на наем е бърз и лесен, позволявайки ви да се насладите на предимствата на модулната конструкция без дългосрочно обвързване.

Надградете своето пространство, подчертайте идентичността си и се възползвайте от гъвкавото ни решение - модулна преградна стена под наем.

Свържете се с нас по имейл или телефон за повече информация.

Често задавани въпроси - FAQ

За производството на модулите използваме екологичен, висококачествен брезов шперплат. Освен това, модулният дизайн на WallStack се грижи за устойчивостта, като позволява разглобяването и преаранжирането на елементите, намалявайки нуждата от нови материали. Продуктът е създаден с мисъл за природата, като цели да минимизира екологичния отпечатък.

Стабилността на разделителната стена WallStack зависи от височината ѝ. Препоръчваме по-високите стени да бъдат изграждани с две или три страни, в зависимост от вашите нужди. Предлагаме възможност и за допълнително закрепване, ако е необходима права стена, без ъглови крепители.

За да осигурим огнеустойчивост на продукта, нашите модули са обработени с импрегнация от клас B-s1, d0.

WallStack е универсална модулна система, подходяща както за вътрешна, така и за външна употреба. Нейната здрава конструкция и възможностите за персонализация я правят подходящ за различни среди. При персонализирани заявки, можем допълнително да обработим преградните модули с водоустойчиво уплътнение, за да увеличим тяхната издържливост на външни условия.

Да, WallStack може да бъде боядисвана или персонализирана и след сглобяване. Гладката му повърхност предоставя идеалното платно за персонализация, съобразена с всяка цветова гама или дизайн.

WallStack предлага икономична алтернатива на традиционните разделителни стени. Лесната сглобяемост и модулният дизайн намаляват разходите за монтаж, правейки го бюджетен избор за различни приложения, които може да адаптирате във времето.

Абсолютно! Модулният дизайн на WallStack позволява лесно разглобяване и пренареждане. Пренесете модулната стена в кето и да е пространство и я адаптирайте към новите си изисквания без никакви проблеми.

WallStack предлага гъвкава интеграция с различни аксесоари. От полици до чекмеджета и допълнителни панели, персонализирайте модулите на WallStack, за да отговарят на конкретните нужди и приложения.

Да, мобилната преградна система WallStack е лесна за почистване и поддръжка. Гладката ѝ повърхност позволява лесно почистване с препарат, гарантирайки постоянно полирания ѝ вид.

Направете запитване за WallStack