• 0883 30 30 45
  • ЗВУКОИЗОЛАЦИЯ ЗА СТЕНА MUTE SYSTEM 35

   Компонентна звукоизолационна система с дебелина 35mm
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад

   Параметри: 

   Дебелина: 3.5 см 

   Индекс при въздушен шум: до 54 dB

   В системата се включват:

   1. Шумоизолационен панел MUTE 35

   2. Обкантваща SBR лента

   3. Противоземетръсни ПВЦ дюбели

   4. Акустична лента 

   Бърз и лесен монтаж на MUTE SYSTEMMUTE SYSTEM_МОНТАЖ

    

   Подробно описание

   Шумоизолационна система за стена  MUTE SYSTEM 35

   В цената се включва шумоизолационен панел MUTE 35, обкантваща SBR лента,  противоземетръсни ПВЦ  дюбели и акустична лента между панелите.

   В цената не се включва: полиуретаново лепило за монтаж на панелите, гипсокартонена плоскост (финишен слой), винтове за монтаж на гипсокартонената плоскост, фугираща смес и финишно латексово покритие.

   Благодарение на двукомпозитната си структура, системата постига добри звукоизолационни качества в средни и високи честоти (говор, музикални уредби, телевизори)

   Оптималната дебелина на MUTE SYSTEM 35 дава предимство пред конвенционалните методи за звукоизолиране на стени, които включваха направата на конструкция. Това иновативно решение позволява бърз и лесен монтаж както от професионалисти, така и от "домашни майстори", тъй като не е необходимо изграждане на конструкция и специални инструменти. Друго основно предимство е, че липсата на конструкция обуславя и липсата на грешно закрепяне на звукоизолационните материали към съществуващата стена, което е често срещан проблем, който води до силно снижаване и влошаване на качествата на положените звукоизолационни материали. 

   Монтажът може да бъде извършен бързо и лесно следвайки упътването, което може да свалите от тук: MUTE SYSTEM_МОНТАЖ

   Указания за монтаж: 

   1. По пода, тавана и околни стени се поставят наличните в комплекта обкантващи аксесоари, на които панелите ще стъпят и ще контактуват със съседните стени. 

   2. На гърба на панела се нанася монтажно лепило ( Не е включено в комплекта, но може да бъде поръчано допълнително. Една опаковка е достатъчна за 6м2 ). Лепилото се нанася по целия периметър и под формата на "Х" на гърба на панела.

   3.Панелът се изправя и се притиска към стената, която желаете да звукоизолирате.

   4. В двата диагонални края на панела се поставят крепежните аксесоари, налични във Вашия комплект.

   5. Панелите се подреждат по цялата повърхност на стената. Където е необходимо изрязване, можете да го извършите с непрофесионален макетен нож и точна ръка. 

   6. След като се монтират всички панелите, върху фугите им се полага обкантващ аксесоар, наличен във Вашия комплект. Това гарантира уплътняването на фугите и създава мека връзка между отделните плоскости (особено важно за постигането на добра звукоизолация).

   7. Можете да завършите звукоизолирането на стената си с обикновена гипсокартонова плоскост, като тя "ляга" без конструкция, директно върху звукоизолационните MUTE PANEL панели (гипскартонът не е включен в комплекта Ви).

   Индексът на шумоизолация зависи от: вид на сградата, дебелина на стената, начин на изпълнение на преградния елемент и други особености. Всеки случай е различен и заслужава детайлно и обстойно разглеждане. Препоръчваме да се свържете с нас за професионална препоръка за типа шумоизолация, най-подходяща за Вашия случай на имейл sales@decibel.bg или на тел. 0883 30 30 45.

    

   РАЗМЕР НА ПАНЕЛА 100 X 120 X 3.5 СМ

    

   ЦЕНАТА на 1 М² е 84.56 ЛВ. С ДДС   /  ЦЕНАТА на бройка(1.2мх1м) е 101.47 ЛВ. С ДДС

    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45