• 0883 30 30 45
  • Звукоизолация за стена MUTE SYSTEM 20

   Тънкослойна звукоизолационна система за стени с дебелина 20mm.
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   Арт. №: MUTE PANEL 20

   Параметри:

   Дебелина: 2 см

   Индекс при въздушен шум: до 50 dB

   В системата се включват:

   1. Шумоизолационен панел MUTE 20

   2. Обкантваща SBR лента

   3. Противоземетръсни ПВЦ дюбели

   4. Акустична лента 

   Бърз и лесен монтаж на MUTE SYSTEMMUTE SYSTEM_МОНТАЖ

    

   Подробно описание

   Шумоизолационна система MUTE SYSTEM 20

   В цената се включва шумоизолационен панел MUTE 20, обкантваща SBR лента,  противоземетръсни ПВЦ  дюбели и акустична лента между панелите.

   В цената не се включва: полиуретаново лепило за монтаж на панелите, гипсокартонена плоскост (финишен слой), винтове за монтаж на гипсокартонената плоскост, фугираща смес и финишно латексово покритие.

   Благодарение на двукомпозитната си структура, системата постига добри звукоизолационни качества в средни и високи честоти (говор, музикални уредби, телевизори)

   Оптималната дебелина на MUTE SYSTEM дава предимство пред конвенционалните методи за звукоизолиране на стени, които включваха направата на конструкция. Това иновативно решение позволява бърз и лесен монтаж както от професионалисти, така и от "домашни майстори", тъй като не е необходимо изграждане на конструкция и специални инструменти. Друго основно предимство е, че липсата на конструкция обуславя и липсата на грешно закрепяне на звукоизолационните материали към съществуващата стена, което е често срещан проблем и който води до силно снижаване и влошаване на качествата на положените звукоизолационни материали. 

   Монтажът може да бъде извършен бързо и лесно следвайки упътването, което може да свалите от тук: MUTE SYSTEM_МОНТАЖ

   Указания за монтаж: 

   1.По пода, тавана и околни стени се поставят наличните в комплекта обкантващи аксесоари, на които панелите ще стъпят и ще контактуват със съседните стени. 

   2. На гърба на панела се нанася монтажно лепило (Не е включено в комплекта, но може да бъде поръчано допълнително. Една опаковка е достатъчна за 6м2 ). Лепилото се нанася по целия периметър и под формата на "Х" на гърба на панела.

   3.Панелът се изправя и се притиска към стената, която желаете да звукоизолирате.

   4. В двата диагонални края на панела се поставят крепежните аксесоари, налични във Вашия комплект.

   5. Панелите се подреждат по цялата повърхност на стената. Където е необходимо изрязване, можете да го извършите с непрофесионален макетен нож и точна ръка. 

   6. След като се монтират всички панелите, върху фугите им се полага обкантващ аксесоар, наличен във Вашия комплект. Това гарантира уплътняването на фугите и създава мека връзка между отделните плоскости (особено важно за постигането на добра звукоизолация).

   7. Можете да завършите звукоизолирането на стената си с обикновена гипсокартонова плоскост, като тя "ляга" без конструкция, директно върху звукоизолационните MUTE PANEL панели ( гипскартонът не е включен в комплекта Ви).

   Подробна анимирана схема за монтаж получавате при поръчка на системата.

   Индексът на шумоизолация зависи от: вид на сградата, дебелина на стената, начин на изпълнение на преградния елемент и други особености. Всеки случай е различен и заслужава детайлно и обстойно разглеждане. Препоръчваме да се свържете с нас за професионална препоръка за типа шумоизолация, най-подходяща за Вашия случай на имейл sales@decibel.bg или на тел. 0883 30 30 45.

    

   РАЗМЕР НА ПАНЕЛА 100 X 150 X 2CM

    

   ЦЕНАТА на 1 М² е 64.28 ЛВ. С ДДС   /  ЦЕНАТА на бройка(1.5м х 1м) е 96.42 ЛВ. С ДДС

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45