• 0883 30 30 45
  • Звукоизолация за под F-MUTE SYSTEM 23

   Тънка шумоизолационна система за подове в жилищни сгради
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад

   Размери на панела: 100х120 см

   Дебелина: 2.3 см

   В системата се включват шумоизолационен панел F-MUTE SYSTEM

   Показатели:

   Индекс на шумоизолация от въздушен шум: 58 dB

   Индекс на шумоизолация от ударен шум: 61 dB

   Подробно описание

   ЦЕНАТА Е ЗА БРОЙ  – РАЗМЕР НА ПАНЕЛА 100 Х 120 Х 2.3 СМ

   *В цената се включва шумоизолационен панел F-MUTE 23.

    

   F - MUTE SYSTEM 23 е високоефективна шумоизолация за подове, подходяща както за ударен, така и за въздушен шум. Неговите звукоизолиращи свойства са гарантирани от комбинацията от плътни и еластични високоефективни слоеве. Това, което позволява на DECIBEL да гарантира за качеството и ефективността на системата, е че звукоизолационните параметри са изследвани чрез “Метод на крайните елементи” и след това експериментално проверени в лаборатория.

   Общата дебелина на звукоизолационната система е 23 мм. Системата е комбинация от високоплътна плоскост и crosslinked полиетилен.

   Резултатите, които се постигат с шумоизолационната система F-MUTE SYSTEM 23 са:

   - индекс против ударен шум Lw = 58 dB

   - индекс против въздушен шум Rw = 61 dB

    

   За увеличаване на звукоизолационните свойства на F-MUTE SYSTEM 23 добавете следните допълнителни аксесоари към системата:

   DCstrip – Звуко и виброизолационна обкантваща лента, добавяща + 2 dB към индекса на шумоизолация на системата.  Поръчай тук.

   DClant – Звуко и виброизолационен акрил, добавящ +3 dB към индекса на шумоизолация на системата.  Поръчай тук.

    

   Указания за монтаж:


   Монтира се над съществуващи подове от стоманобетонни и метални конструкции върху плоска повърхност и над съществуващи настилки / плочки, стар паркет. Над нея могат да бъдат поставени керамични плочки, естествен и ламиниран паркет, килим, мокет и други настилки.

   Преди монтиране на шумоизолационната система F-Mute се уверете, че подовата повърхност е гладка, без гърбавини и неравности повече от 5 мм. В противен случай е необходимо да се извърши изравнителна замазка.

   Стъпка 1: Залепете обкантващата лента DCstrip на стените по периметъра на под, по който ще бъдат монтирани панелите. Обкантващата лента трябва да обхваща и завършващият слой от гипсофазерна плоскост за под.

   Стъпка 2: Започнете монтажа на първия панел от частта на пода пред вратата в помещението, с цел да се избегне попадане на връзка между два панела на входа на стаята.

   Стъпка 3: Запълнете процепите при снадките на панелите с уплътнител DClant

   Стъпка 4: Продължете монтажа на панелите до покриване на цялата площ на помещението.

   Стъпка 5: За завършване на системата, монтирайте гипсофазерна плоскост за под с дебелина 15 mm директно върху панелите, закрепяйте я с рапидни винтове DCscrew 30 mm.

    

    

   ЦЕНАТА на 1 М² е 61.95 ЛВ. С ДДС   /  ЦЕНАТА на бройка(1.2м х 1м) е 74.04 ЛВ. С ДДС

    

   За повече информация относно продукта, моля свържете се с нас на sales@decibel.bg или на телефон 0883 30 30 45.

    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45