• 0883 30 30 45
  • Звукоизолационно одеяло DBB

   Шумоизолационно перде за изолация на машини
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   Арт. №: DBB

   Размер: 100/80/2,5 cm

   - Избор от 22 цвята

   - Негорим 

   Подробно описание

    

   Звукоизолационното одеяло DBB е специална разработка на DECIBEL, чийто дизайн и характеристики служат за шумоизолиране на пространства, където се търси гъвкаво и ефективно решение. Звукоизолационното одеяло е разработено от висок клас пластоеластични материали, облечени в специално разработен звукопоглъщащ материал, предаващ гъвкавост и устойчивост. За финишен слой е подбран акустично проницаем плат, който предава индустриално - дизайнерски завършен вид на продукта. DBB е предназначена за звукоизолация на машини, там където не може да бъде изградена звукоизолационна стена или шумоизолационен бокс. Тя успешно може да бъде използвана за звукоизолация на врати и прозорци в жилищни помещения, музикални стаи и студиа. Високото тегло на завесата от 5.8 кг./м2 осигурява отлични звукоизолационни свойства, а металните капси, монтирани в горния край на завесата, спомагат за нейния лесен монтаж.

   Предлага се и във вариант от негорим и водоустойчив финишен слой, което го прави подходящ за индустриално обезшумяване както във вътрешна, така и във външна среда. Звукоизолационните завеси създават гъвкава бариера между източника на шума и жилищното или работно пространство.

   Предимството на звукоизолационните отдеяла, пред останалите шумопонижаващи системи, е в тяхната гъвкавост. Докато те могат да се използват за постоянна шумоизолация, одеялата DBB могат да се приберат и съхраняват, когато няма вече шум и по този начин се създава свободно пространство. Това тяхно качество е изключително удобно за офисни сгради, в които се извършват ремонтни дейности в определени помещения, защото дават възможност да се местят и да изолират участъците, пречещи на нормалния начин на работа.

   Одеалото DBB притежава и високи топлоизолационни свойства.
   Индекс на звукоизолация Rw = 26 dB.

   Звукоизолационното одеяло DBB осигурява вентилация и достъп до помещенията, като в същото време контролът на шума не се нарушава. Звукоизолационните одеяла предлагат дългосрочно и гъвкаво решение за всеки индивидуален случай. 

   Приложение:

   - Шумоизолиране на компресори
   - Хидравлични помпи
   - Звукоизолиране на метални компресори
   - Подходящи за индустриални машини и за външна употреба, благодарение на негоримия си водоустойчив финишен слой

   Монтаж:

   Одеялата са лесни за монтиране и могат да се местят и използват на различни места, в зависимост от това, къде се намира зоната на шума.

   * Продуктът може да се поръча в различни дължини с ширина 80 см.
    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45