• 0883 30 30 45
  • За нас

   Повече информация за нас и продуктите ни

   DECIBEL е българска инженерна компания основана през 2012г. в гр.София. Първоначално ние предлагахме на клиентите си прокетиране и консултации по жилищна звукоизолация, звукоизолация на обществени и индустриални сгради. В началото изпълнявахме проектите си с продукти и системи от европейски производители, но видяхме, че много от тях имаха недостатъци или просто бяха твърде скъпи или трудни за поръчка и доставка в малки количества и индивидуален дизайн (каквито са масовите случаи в жилищните звукоизолации). През 2014г. отвори нашата фабрика в гр. Ботевград, където на 2000 м2 и до днес произвеждаме своите продукти, с цел да задоволим търсенето на българския потребител с качествени, достъпни и акустично тествани и сертифицирани системи. Новите ни фабрики следва да отворят врати през 2020г. в Казахстан и в Канада.

   Към днешна дата DECIBEL доставя своите продукти и услуги в повече от 36 страни в Европа, Близкия Изток и Южна Африка. Нашите проекти по звукоизолация и акустика често печелят по качество и точност в проектираните и достигнатите резултати пред такива на наши конкуренти от Израел, Германия, Франция и Русия. Имаме изпълнени над 2200 проекта по света, където нашите продукти носят освен логото на DECIBEL също и надписа: 'Proudly made in Bulgaria'.

   DECIBEL e акредитиран член на Българска Асоциация за Обществен Контрол и Управление на Шума (БАОКУШ), Acoustic Society of America (ASA) и основен деятел и инициатор на събития свързани със спазването на закона за шума и спазването на наредбата за проектиране на звукоизолации в жилищните и обществените сгради. 

    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45