• 0883 30 30 45
  • За нас

   DECIBEL© е българска инженернo-производствена компания основана през 2012г. в гр.София. Компанията се ръководи от Д-р инж. Цветан Недков и Диана Недкова.

   В началото на създаването на DECIBEL© предлагахме на клиентите си проектиране и консултации по жилищна звукоизолация, звукоизолация на обществени и индустриални сгради. Освен проектиране, ние изпълнявахме проектите си с продукти и системи от европейски производители. С придобиване на опит, разбрахме че много от тях имаха недостатъци или просто бяха твърде скъпи или трудни за поръчка и доставка в малки количества и индивидуален дизайн (каквито са масовите случаи в жилищните звукоизолации).

   През 2014г. отвори нашата фабрика в гр. Ботевград, където на 2000 м2 и до днес произвеждаме своите продукти, с цел да задоволим търсенето на българския потребител с качествени, достъпни и акустично тествани и сертифицирани системи. DECIBEL© е единственият производител на системи за звукоизолация и акустика в България. Нашите продукти са създадени от акустици и тествани по Европейски стандарти: ISO354 и ISO EN10142-2, EN10143-3

   Към днешна дата DECIBEL© доставя своите продукти и услуги в повече от 36 страни в Европа, Близкия Изток и Южна Африка. Нашите проекти по звукоизолация и акустика често печелят по качество и точност в проектираните и достигнатите резултати пред такива на наши конкуренти от Израел, Германия, Франция и Русия. Имаме изпълнени над 2200 проекта по целия свят, където нашите продукти носят освен логото на DECIBEL© също и надписа: 'Proudly made in Bulgaria'. Новите ни фабрики следва да отворят врати през 2020г. в Казахстан и в Канада.

   Picture of DECIBEL locations around the world

   DECIBEL© e акредитиран член на Българска Асоциация за Обществен Контрол и Управление на Шума (БАОКУШ), БАИС (Българска Асоциация за Изолации в Строителството), Acoustic Society of America (ASA) и основен деятел и инициатор на събития свързани със спазването на закона за шума и спазването на наредбата за проектиране на звукоизолации в жилищните и обществените сгради. DECIBEL© e основател на South East Acoustic Business Community.

   DECIBEL memberships and communities picture of logos

    

   DECIBEL© e носител на престижната награда на The Build Magazine UK- 'Best Independent Noise Engineering Consultancy- Europe".

   DECIBEL certificate picture

    

   Новини и актуална информация за всичко свързано с шума, звукоизолациите и акустиката, както и полезна информация за избора на подходящи материали, можете да следите и в нашите социални канали:

    

   https://www.facebook.com/DECIBELBULGARIA/

    

   https://www.instagram.com/decibel_acoustics/

    

   https://www.youtube.com/channel/UCU0ESXBE2qZJ0D2NXyY9ORQ?view_as=subscriber

    

    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45