• 0883 30 30 45
  • VISTO 38 РЕВОЛЮЦИОНЕН ЗВУКОИЗОЛАЦИОНЕН ПАНЕЛ

   ЕЛАСТИЧНА ЗВУКОИЗОЛАЦИЯ НА ПРЕГРАДНИ СТЕНИ, ОКАЧЕНИ ТАВАНИ И ПОВДИГНАТИ ПОДОВЕ.
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   50.92 лв.
   46.90 лв.

   Размер на панела: 100 cm. X 60 cm. 

   Дебелина: 3,8 cm. 

   * В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други).

   Предимствата на VISTO38 пред класическите материали са:

   * по-високото звукопоглъщане в ниски честоти
   * много по-високите звукоизолационни свойства
   * не предизвиква сърбежи при допир и работа с него
   * не се разпрашава и няма опасност от вдишване.

   -7%

   Подробно описание

    

   VISTO38 е високотехнологичен звукоизолационен и звукопоглъщащ еластичен панел за стени и тавани. Комбинираните в панела различни слоеве, постигат много по-високи нива на звукоизолация, в сравнение с класическите материали, като стъклено- минерална, каменно минерална вата или корк. Позицията на диафрагмата от вискоеластичен поливинил (средният слой), работи едновременно като звукоизолационен, мембранен звукопоглъщащ и виброгасящ елемент. Вълнообразната форма на порестия материал (лицев слой) е с оптимизирана геометрия, която увеличава звукопоглъщането в диапазона между 400-650 Hz, които са най- характерни за жилищното строителство.

   VISTO38 e продукт, резултат от двугодишни разработки на DECIBEL, по време на които са изследвани, същинските параметри, определящи акустичните свойства, като:

   * Съпротивление на въздухопреминаване
   * Вискозна и термална дължина на пората
   * Порьозност
   * Извивност

   Множеството акустични изследвания, довеждат до промяна на геометричните размери на клетъчната структура с цел повишаване на звукопоглъщащите и звукоизолационните свойства на VISTO38.

   Постигнатото оптимално съотношение на тези параметри, гарантира високите стойности на звукопоглъщане на лицевия и дънният слой, а масата и коефициента на вътрешни загуби на диафрагменият слой допринася за сериозните звукоизолационни параметри на VISTO38.

   ПРИЛОЖЕНИЕ И МОНТАЖ

   VISTO38 E ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА МОНТАЖ В ГИПСОКАРТОНОНЕНИ ПРЕГРАДНИ СТЕНИ (КАТО ПЪЛНЕЖ, ЗАМЕСТИТЕЛ НА КЛАСИЧЕСКИТЕ МИНЕРАЛВАТОВИ ПРОДУКТИ), НАД ОКАЧЕНИ ТАВАНИ, ПОД ПОВДИГНАТИ ПОДОВЕ И КАТО ОТКРИТА ОБЛИЦОВКА В СТУДИА И РЕПЕТИЦИОННИ.

   Когато VISTO38 се използва за звукоизолация на стени се монтира между носещите профили на гипскартоновата конструкция, където може да бъде подпъхнат между профилите, залепен за същата стена с лепило VISTO BOND или закрепен с монтажни елементи VISTO FIX.

   За звукоизолация на повдигнати подове, VISTO38 се полага директно върху съществуващ под без залепяне. Повече за звукоизолацията на подове, вижте тук.

   При монтаж над растерни окачени тавани VISTO38 се подрежда директно върху растерната конструкция, която трябва да бъде усилена с допълнителни окачвачи, за да се избегне провисване.

   Размер на панела: 100 cm. X 60 cm.

   Дебелина: 3,8 cm.

   Препоръчваме да се свържете с нас за професионална препоръка за типа звукоизолация, най-подходяща за Вашия случай на имейл sales@decibel.bg или на тел. 0883 30 30 45.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45