• 0883 30 30 45
  • Виброизолационна подложка - Decibel EP 60

   Decibel EP 60 - антивибрационен пад
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   18.78 лв.
   13.90 лв.

   Размери: 60 х 60 mm

   Дебелина: 25 мм

   -25%

   Подробно описание

    

   Антивибрационният еластичен пад Decibel - EP 60 е произведен от висококачествени еластомери комбинирани със специални добавки, които повишават дълготрайността и вибро–еластичните му качества. Оставените цилиндрични отвори увеличават обхвата на еластичност и по този начин подобряват антивибрационните му качества. Височината на пада е подбрана, така че центърът на тежестта на вибриращото тяло да не се измества по височина с повече от 2,5 см.

   Надлъжните отвори на антивибрационния пад увеличават компресията и подобряват усвояването на вибрациите. Те могат да се комбинират, като се поставят едно над друго със стоманена плоча между тях, с цел увеличаване на ефективността на виброизолацията и намаляване на собствената честота на подложките под 4Hz.

   Антивибрационният пад  е разработен в три вида – сив, син и червен. Всеки вид отговаря на различна носимоспособност. Обхвата на натоварването е между 40 кг и 80 кг, в зависимост от цвета на пада. Също така, той може да се използва и в комбинация с антивибрационни пружини подложки, което повишава ефективността на виброизолацията в средни и високи честоти.

   Приложение:

   При шумоизолация на под (за направата на високоефективен шумоизолационен „плаващ” под), компресори, двигатели, преси, зъболекарски фрези, хидравлични помпи, вентилатори, дизел генератори и фрези.

   Видове и носимоспособност:

   Максимално натоварване Сив - 100 кг
   Максимално натоварване Син - 70 кг
   Максимално натоварване  Червен - 45 кг

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45