• 0883 30 30 45
  • Виброизолационна подложка - Decibel EP 125

   Decibel EP 125 - антивибрационен пад
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   46.78 лв.
   39.76 лв.

   Размери: 125 х 125 mm

   Дебелина: 25 мм

   -15%

   Подробно описание

    

   Антивибрационният еластичен пад Decibel - EP 125 е произведен от висококачествени еластомери комбинирани със специални добавки, които повишават дълготрайността и вибро–еластичните му качества. Оставените цилиндрични отвори увеличават обхвата на еластичност и по този начин подобряват антивибрационните му качества. Височината на пада е подбрана, така че центърът на тежестта на вибриращото тяло да не се измества по височина с повече от 2,5 см.
   Надлъжните отвори на антивибрационния пад увеличават компресията и подобряват усвояването на вибрациите. Те могат да се използват в няколко слоя с използване на стоманена плоча между тях, с цел намаляване на естествената честота до 4 Hz.
    
   Антивибрационният пад  е разработен в три вида – сив, син и червен. Всеки вид отговаря на различна носимоспособност. Обхвата на натоварването е между 180 кг и 400 кг, в зависимост от вида на пада. Също така, той може да се използва и в комбинация с антивибрационни пружини подложки, което повишава ефективността на виброизолацията в средни и високи честоти.
    
   Приложение:
    
   При шумоизолация на под (за направата на високоефективен шумоизолационен „плаващ” под), компресори, двигатели, преси, зъболекарски фрези, хидравлични помпи, вентилатори, дизел генератори, фрези и други.
    
   Видове и носимоспособност:
    
   Максимално натоварване Сив - 400 кг
   Максимално натоварване Син - 280 кг
   Максимално натоварване  Червен - 180 кг

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45