• 0883 30 30 45
  • VIBRO AMR 50 - АНТИВИБРАЦИОНЕН ПРУЖИНЕН ТАМПОН

   АНТИВИБРАЦИОНЕН ТАМПОН ОГРАНИЧАВАЩ ДВИЖЕНИЕТО В ХОРИЗОНТАЛНА ПОСОКА
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад

   Размери: 110 х 62 мм
   Височина: 75 мм
   Материал: поцинков метал и полимерна гума

   Подробно описание

    

   VIBRO AMR 50 e антивибрационен пружинен тампон е проектиран специално за машини с относително малко собствено тегло (60-600 кг). Антивибрационният пружинен тампон Vibro AMR осигурява стабилност на машината, както във вертикална, така и в хоризонтална посока и се прилага при машини, генериращи нискочестотни вибрации.

   Всички метални части на VIBRO AMR 50 са оразмерени за статични и динамични натоварвания и са произведени от високоякостно поцинкована стомана.

   Под основата на Vibro AMR 50 е поставена полимерна гумена подложка с цел повишаване на виброизолационните свойства на пружинения тампон при вторични, средни и високочестотни вибрации. За да се предотврати предаването на вибрации по хоризонталните ограничители, те са покрити с високоефективен гумен полимер.

   Основното предимство на виброизолационния пружинен тампон Vibro AMR 50 пред модел като Vibro AM, е че той осигурява ограничено преместване в хоризонтална посока, което може да бъде вследствие на сеизмични или ветрови хоризонтални сили.

   ПРИЛОЖЕНИЕ И МОНТАЖ

   Антивибрационният пружинен тампон Vibro AMR 50 се използва за машини с натоварване на стъпка от 20 до 50 кг.

   Антивибрационният пружинен тампон се използва за машини, които генерират нискочестотни вибрации (около 400 RPM), като въздушни компресори, двигатели с два цикъла, водни колектори, климатични камери и други.

   Деформацията при максимално натоварване на пружината е 25 мм, а собствената честота при максимално натоварване е 3 Hz.

   Размер на антивибрационния пружинен тампон: 110 х 62 мм

   Височина: 75 мм

   Цена – 86.50 лв. с ДДС.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45