• 0883 30 30 45
  • TECWOOL ЗВУКОИЗОЛАЦИОНЕН ПАНЕЛ

   НЕГОРИМ ЗВУКОИЗОЛАЦИОНЕН ПАНЕЛ, КОМБИНАЦИЯ ОТ СТЪКЛЕНА ВАТА И ВИСКО – ЕЛАСТИЧЕН ПОЛИВИНИЛ. ИЗПОЛЗВА СЕ ЗА ЗВУКОИЗОЛАЦИЯ НА СТЕНИ И ТАВАНИ
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   63 лв.
   44.40 лв.

   Размер на панела: 120 см х 60 см
   Дебелина: 27.5 мм
   Тегло: 3.65 кг
   Материал: Виско - еластичен поливинил и стъклена вата
   Клас на негоримост: A2
   Монтаж: на стени и тавани, чрез затягане с дюбели
   Максимално звукопоглъщане: 400 – 600 Hz
   Звукоизолационни свойства: между 28 и 44 dB

   -29%

   Подробно описание

    

   Tecwool е нов, негорим, звукоизолационен и акустичен продукт, предвиден за употреба в жилищни и индустриални сгради. Благодарение на комбинацията от различни слоеве, панелът Tecwool постига много по-високи стойности на звукоизолация, в сравнение с традиционните материали със същата дебелина. Виско-еластичният поливинил служи като звукоизолационна и звукопоглъщаща мембрана. Предната част на панела е покрита с черен стъклен воал, който се използва за запечатване на ватата и придава на материала по-високи акустични свойства.

   ПРИЛОЖЕНИЕ И МОНТАЖ

   Звукоизолационният панел Tecwool е подходящ за:

   - Монтаж в предстенни обшивки с гипсокартон (като заместител на традиционнната минерална вата) над окачени тавани, в плаващи подови конструкции, за стени и тавани в музикални студиа и репетационни зали.

   - Звукоизолация на стени. Панелът трябва да се монтира между носещите плоскости на гипсокартонената конструкция, като се затегне с дюбели.

   - Монтаж в окачени растерни тавани. Панелът Tecwool трябва да се подсили с допълнителни окачвачи, за да се избегне увисване на тавана.

   Препоръчваме да се свържете с нас за професионална препоръка за типа звукоизолация, най-подходяща за Вашия случай на имейл sales@decibel.bg или на тел. 0883 30 30 45.

    

    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45