• 0883 30 30 45
  • STELIO Акустичен панел

   Дизайнерски акустичен панел, подходящ за офиси, училища, многофункционални зали, клубове, кафенета и жилищни пространства
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   81.75 лв.
   70.30 лв.

   Материал: технически полиуретан, акустичен плат

   Малък радиус: 15 см

   Голям радиус: 21 см

   Дебелина: 4 см

   Тегло: 0,100 кг

   Монтаж: стени, таван чрез директно лепене с монтажна пяна или велкро

   Цветове: Панелите се предлагат в 22 цвята

   * В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други).

   *При поръчка на продукта, моля посочете в "Бележка", избрания от Вас цвят на текстила

   -14%

   Подробно описание

    

   Акустичен панел STELIO с текстилно покритие е дизайнерско решение за акустично третиране в помещенията.

   Формата и дизайнът на продукта позволяват създаването на различни форми по стените в жилищни пространства, офиси или заведения. Панелите придават завършеност на интериора и въздействащ ефект в помещението.

   Панелите имат сърцевина от технически полиуретан с плътност 18-30 и покритие от акустичен текстил. Акустичният текстил допринася за доброто звукопоглъщане на панелите, превръщайки ги в идеално решение за помещения, където има необходимост от акустично третиране и естетична визия. Панелите се предлагат в 40 мм дебелина и в 22 различни атрактивни цвята.

   Акустичните пана са лесни за монтаж, чрез директно лепене с монтажно лепило или с велкро. Поддържат се лесно, чрез забърсване с влажна кърпа или мек препарат за почистване на текстил.

    

   ПРИЛОЖЕНИЕ И МОНТАЖ

   Акустичен панел STELIO e подходящ за ресторанти, барове, офиси, конферентни зали, търговски обекти, хотелски рецепции и лобита, жилищни помещения, домашни кина, звукозаписни и телевизионни студиа, концертни зали, лекционни и класни стаи, където се цели добра чуваемост и разбираемост на речта.

   Акустичните панели с текстилно покритие са подходящи за употреба в помещения на закрито.

   Тези панели могат да се монтират, както по стените, така и по тавана на помещението. 

   При монтажа на панела, чрез директно лепене, е необходимо предварително почистване на стената с влажна кърпа. Лепилото за монтажа е полиуретаново монтажно лепило, налично за поръчки от DECIBEL тук.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45