• 0883 30 30 45
  • SQUARE RASTER ABSORBER

   SQUARE RASTER ABSORBER, ПРЕДЛАГА НАЙ-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ В ПОГЛЪЩАНЕТО НА СРЕДНИ И ВИСОКИ ЧЕСТОТИ.
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад

   Материал: aкустична пяна и покривен слой от флок фибри
   Плътност: 28 kg/m3 (ISO 845)
   Твърдост 40 %: 2.8 kPa (ISO 3386)
   Размери на плочата: 50 x 50 cm
   Дебелина на плочата: 7.5 cm
   Тегло: 490 gr/плоча
   Клас на негоримост: BS 5852 Crib 5
   Цвят на кадифеното покритие: сив

   Подробно описание

    

   *С черен флок - Размер на панела: 50x50x7.5 cm

   Звукопоглъщащите акустични панели Square Raster Absorber имат сърцевина от технически полиуретан и покривен слой от флок фибри, черен цвят.

   Основните предимства на флока, в комбинация с кадифения ефект, който създава, го правят изключително предпочитан за покритие на акустични панели. По този начин се подобряват не само характеристиките им, но се внася допълнителен естетичен елемент във външния им вид.

   Square Raster Absorber предлага най-добри резултати в поглъщането на средни и високи честоти. Приложението на материала в звукозаписни, телевизионни и радио студиа гарантира добро акустично решение на изключително атрактивна цена. Друго предимство на Square Raster Absorber е, че поставените една до друга плочи, правят снадките им незабележими, а кухините могат да се използват за прокарване на кабели през тях.

   - иновативен дизайн
   - добри акустични свойства
   - лесен монтаж
   - различни приложения

    

   ПРИЛОЖЕНИЕ И МОНТАЖ

   Square Raster Absorber е подходящ за конферентни и теле конферентни зали, кол центрове, телевизионни и радио студиа, звукозаписни студиа, помещения за звукообработка, репетиционни зали, музикални зали, обществени помещения, концертни зали и аули.

   Монтажът се извършва чрез директно лепене с полиуретаново или полихлорпреново лепило. За монтажа не се изискват специални умения. Може да поръчате полиуретаново лепило за монтаж на панелите от ТУК.

    

   *Ограничени количества.
   *Промоцията важи до изчерпване на количествата

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45