• 0883 30 30 45
  • Шумопонижаваща система за таван C-MUTE SYSTEM

   Системата за шумопонижаване за тавани C-MUTE SYSTEM е разработена с цел да намали звукопреминаването в жилищни и офисни помещения, където основните източници на шум са хора, музикални уредби, телевизори и домашни любимци (въздушен шум)
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   76.92 лв.
   70 лв.

   Параметри:

   Дебелина: 3 см

   Индекс при въздушен шум: до 61 dB

   В системата се включват:

   1. Шумоизолационен панел C-MUTE

   2. Обкантваща SBR лентa 

   3. Противоземетръсни ПВЦ дюбели

   4. Акустична лента 

   Бърз и лесен монтаж на C-MUTE SYSTEMC - MUTE_Монтаж

   *Цената е за м2 

   -8%

   Подробно описание

   Шумоизолационна система C-MUTE SYSTEM

   РАЗМЕР НА ПАНЕЛА 100 X 50 X 3 CM

   ЦЕНАТА НА М² Е 70.00 ЛВ. С ДДС

   В цената се включва шумоизолационен панел C-MUTE, обкантваща SBR лента,  противоземетръсни ПВЦ  дюбели и акустична лента между панелите.

   Системата за шумопонижаване за тавани C-MUTE SYSTEM е разработена с цел да намали звукопреминаването в жилищни и офиси помещения, където основните източници на шум са хора, музикални уредби, телевизори и домашни любимци (въздушен шум). C-MUTE SYSTEM намалява също шума от ходене, тропане и скърцане (ударен шум), идващ от помещението над Вас.

   Приложение:

   Препоръчва се за шумопонижаване в жилищни помещения (дневни и спални) и също така за шумопонижаване в офиси и помещения, в които не е желателно да се отнема повече от 3 сm от височината (обикновено при нови жилищни сгради с ниски тавани).

   Монтажът може да бъде извършен бързо и лесно следвайки упътването, което може да свалите от тук: C - MUTE_Монтаж

   Предимства:

   C-MUTE SYSTEM е единствената по рода си система за звукопонижаване, която не изисква изграждане на конструкция ( за окачен таван от гипскартон или таванни плоскости). Дебелината на системата е по-малка от 3 сm,  което я прави изключително подходяща за малки помещения. Чрез монтажа на системата е възможно нивелиране на съществуващи кривини и изправяне на общата денивелация на тавани с до 5 mm. Едно от основните предимства на системата е размерът на звукоизолационните панели, които са така проектирани, че чрез геометрията си повишават звукоизолационните си качества, за сметка на теглото, а специалната система за закрепване осигурява меко свързване между елементите, което е основен фактор за постигането на ефект при звукопонижаването.  Всички панели в звукопонижаващата система C-MUTE SYSTEM се отделят един от друг посредством специални меки ленти, с цел редукция на преминаването на звукови вибрации. Периметърът на помещението (там където панелите опират в стените), също се третират с меки акустични ленти. За завършване на системата се използва достъпен и широкоразпространен материал- гипскартон, който се монтира отново без конструкция, директно за C-MUTE системата и таванът може да бъде шпаклован, боядисван или третиран по  собствено предпочитание.

   Комплект C-MUTE SYSTEM включва: 

   Звукопонижаващи панели, обкантваща лента, демпферна лента и крепежни елементи, необходими за монтажа. В комплектите не е включен единствено финишният слой от гипскартон и монтажната пяна, която можете да закупите от DECIBEL ТУК.

   Индексът на шумоизолация зависи от: вид на сградата, дебелина на стената, начин на изпълнение на преградния елемент и други особености. Всеки случай е различен и заслужава детайлно и обстойно разглеждане. Препоръчваме да се свържете с нас за професионална препоръка за типа шумоизолация, най-подходяща за Вашия случай на имейл sales@decibel.bg или на тел. 0883 30 30 45.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45