• 0883 30 30 45
  • Purr Sound Masking

   Система за звуково маскиране
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад

   Системата за звуково маскиране - PuRR Sound Masking се препоръчва за употреба в следните случаи:

   - офиси от отворен тип, където е необходимо постигане на конфиденциалност на разговорите; 

   - офиси на мениджъри, където е необходимо постигане на акустично ниво с цел по-добра концентрация и маскиране на долитащите отвън шумове, както и постигане на конфиденциалност пред вратата на кабинета;

   - споделени работни пространства;

   - хора, работещи / учещи вкъщи, които имат нужда от концентрация, но чуват шумове от съседи, които ги разсейват;

   - хора, които имат проблеми със съня и често страдат от недоспиване; имат проблем със заспиването или чуват дразнещи шумове от околната среда;

   - студенти и ученици нуждаещи се от спокойна среда за концентрацията си; 

   - ресторанти, където е важно да се осигури конфиденциалност между масите на посетителите;

   - SPA центрове, където е необходимо да се притъпи кънтенето и да се осигури максимално успокояваща и акустично приятна среда; 

   - в йога студиа и при медитация за създаване на максимално релаксираща и отпускаща среда

   - бебета и малки деца, звуковото маскиране с бял шум е най- близкият звук, до този който бебетата чуват в утробата на майката, както и до " шшш" звука, който често се използва за успокояване на малки деца, поради тази причина, той е много успокояващ и подходящ за приспиване.

   Подробно описание

   Какво е Purr Sound Masking?

   Звуко - маскиращата система PuRR Sound Masking служи за повишаване на конфиденциалността на разговори водени в отворен тип офиси, както и за намаляване на смущенията, предизвикани от страничен шум. Звуковото маскиране помага за постигане на равномерна акустична среда, в която силни звуци, като звънене на телефони, кучешки лай, тропане и разговори да не пречат на концентрацията на обитателите на помещението. PuRR Sound Masking осигурява ниско ниво на фоновия шум, което не е натрапчиво или дразнещо за работниците. Тази звукова маска е, все пак, достатъчно силна, за да прикрива ефективно околните разговори и да намаляване на разсейващите звуци.

   Белият шум е масово използвано средство за приспиване и успокояване на бебета от майки в САЩ и Австралия. За допълнителна информация относно белия шум и ефекта му върху бебета и деца, вижте тук:

   1. http://www.babysleepsite.com/baby-sleep-patterns/white-noise-help-baby-sleep/

   2. https://www.preciouslittlesleep.com/why-babies-love-white-noise/

   Причини да използваме звуково - маскиране:

   Sound Masking е система, подобряваща конфиденциалността и звуковия комфорт в офиси и жилищни пространства. Тя излъчва маскиращи звукови сигнали, които намаляват дразнението от нежелан говор или други шумове. Системата спомага да бъде намалено субективното възприятие и раздразнение от сигнали, носещи информация за човешкия мозък и водещи до загуба на концентрация. Системата улавя и анализира в реално време звуковата среда в помещенията и в зависимост от характеристиките й излъчва различни комбинации от сигнали. Маскиращата система е сертифицирана и безопасна за човешкото здраве.

   Масово се използва и като средство за приспиване на новородени бебета, поради спецификата на модулираните сигнали.

    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45