• 0883 30 30 45
  • Перфориран акустичен панел - Circulo 50 x 50 x 5,7 см

   Перфориран звукопоглъщащ панел за акустично третиране на жилищни и обществени пространства
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   49.85 лв.
   43.87 лв.

   Материал: МДФ с естествен фурнир; технически полиуретан

   Цвят: V02 – Enchanted Oak

   Размер на панела: 500mm X 500 mm

   Дебелина: 57 mm

   Тегло: 2,14 kg

   Перфорация: 10,00 %

   Монтаж: на стени и тавани чрез директно лепене

   -11%

   Подробно описание

    

   Circulo Panel е дизайнерски акустичен панел съставен от 10.00% перфорирана лицева плоскост от МДФ с естествен фурнир и основа от технически полиуретан с дебелина 50 mm.

   Circulo Panel e изчислен и проектиран да работи в средните и високи честоти от звуковия спектър. Модерният и стилен Circulo е подходящ за съчетание както в съвременни еклектични интериори, така и в по-класически и непринудени стилове. Тънките прорези на лицевата плоскост, осветени от изкуствена или естествена светлина, хвърлят допълнителни сенки върху основата, допринасяйки за оптическата илюзия на дълбочината на концентричната перфорация. Панелът може да се монтира като единичен елемент или в композиция, така че да оформи цели стени или пана. Елегантният му дизайн създава изключителни визуални ефекти върху стените, на които е монтиран.

   ПРИЛОЖЕНИЕ

   Перфорираният акустичен панел Circulo е подходящ за барове, дискотеки, ресторанти, търговски площи, административни помещения, хотели, конферентни и теле конферентни зали, офиси, звукозаписни и телевизионни студиа,  концертни зали, звукообработващи студиа, репетиционни студиа, аули и класни стаи, аудиологични и аудиометрични кабинети.

   Коефициент на звукопоглъщане:

   графика-acer-панел

    

   * Срокът за изработка на този продукт е седем работни дни след заявката и извършено авансово плащане

    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45