• 0883 30 30 45
  • Комплект - 3бр. Акустичен стенен панел Цвят - Violet Candy с текстилно покритие 50х50х5 см

   Текстилен стенен панел за акустично третиране на офиси, заведения и домашни кина
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   135.30 лв.
   99.99 лв.

   Материал: технически полиуретан и акустичен текстил
   Размер на панела: 500 х 500 мм
   Дебелини: 50
   Тегло: 0.414 kg
   Монтаж: на стени и тавани чрез директно лепене
   Цветове:  Violet Candy - T07

    

   * В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други).

   *При поръчка на продукта, моля посочете в "Бележка", избрания от Вас цвят на текстила

   -26%

   Подробно описание

    

   Звукопоглъщащите акустични панели имат сърцевина от технически полиуретан 18-30 и покривен слой от акустичен текстил.

   ПРИЛОЖЕНИЕ: 

   Звукопоглъщащите панели са създадени за употреба в офис помещения (където има кънтене), за облицовка на стени и тавани, в помещения- домашни кина, музикални кътове, звукозаписни студиа и конферентни зали където се цели добра чуваемост и разбираемост на речта. Акустичният текстил допринася за доброто звукопоглъщане на панелите, превръщайки ги в идеално решение за помещения, където има необходимост от акустично третиране и естетична визия.  Текстилът на панелите придава уютен и стилен завършек на помещенията, в който се прилагат. Панелите се предлагат с дебелина 50мм и в  22 различни атрактивни цвята. Акустичните пана са лесни за монтаж,  чрез директно лепене с монтажно лепило. Чистотата им се поддържа, чрез забърсване с влажна и чиста кърпа. Текстилът, също така може да се третира с меки почистващи препарати, при необходимост.

   В зависимост от размерите и предназначението на помещенията звукопоглъщащите панели, могат да бъдат накроени и монтирани в съответствие със съществуващият дизайн на конструкция или чрез директно лепене.

    

    

    

    

    

  • Подобни продукти
 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45