• 0883 30 30 45
  • ECHO CLOUD – ВИСЯЩ АКУСТИЧЕН ПАНЕЛ С ПРАВОЪГЪЛНА ФОРМА

   ВИСОКОЕФЕКТИВЕН ЗВУКОПОГЛЪЩАЩ ВИСЯЩ ПАНЕЛ, ПОДХОДЯЩ ЗА СРЕДНО И НИСКО ЧЕСТОТНИЯ ДИАПАЗОН.
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   103.49 лв.
   84.87 лв.

   Размер на панела: 1000 мм. 500 мм.
   Тегло: 1,5 кг.
   Дизайн: Плосък с текстилно покритие
   Цветове: Бафълите се предлагат в 22 цвята
   Монтаж: Окачва се на тавана чрез втулка

   Цената е за 1 брой панел

   * В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други).

   *При поръчка на продукта, моля посочете в "Бележка", избрания от Вас цвят на текстила

   -17%

   Подробно описание

    
   Echo Cloud е високоефективен звукопоглъщащ висящ панел, конструиран така, че да звукопоглъща освен с лицевата си част и с гърба си.

   Echo Cloud образува впечатляваща архитектурна изразителност на помещенията, в които се монтира, без да пречи на съществуващото осветление. Когато Echo Cloud e съчетан с подходящо изкуствено или естествено осветление, той може допълнително да допринесе за изяществото в интериора, като направи помещенията акустично приятни за обитаване.

   Сравнен с класическите таванни звукопоглъщащи панели, залепени директно към тавана, Echo Cloud има 1,3 пъти по- висока ефективност за същата квадратура. Вградените в краищата на панела перфорирани ивици, увеличават звукопоглъщането в средно и ниско честотния диапазон. Сърцевината на Echo Cloud e от високоефективен технически полиуретан с отворена клетъчна структура, особено ефективна в диапазона  между 400-650 Hz, които са най-характерни за  човешкия глас.
   Отличните акустични свойства на Echo Cloud се определят от най- важните акустични параметри - съпротивление на въздухопреминаване, вискозна и термална дължина на пората, порьозност и извивност.

   Постигнатото оптимално съотношение на тези параметри, гарантира високите стойности на звукопоглъщане на Echo Cloud, както с лицевата си част, така и с гръбната. Echo Cloud постига два пъти по голяма поглъщаща повърхност отколкото при употребата на стандартни звукопоглъщащи таванни панели, поради увеличената си работна площ.

   ПРИЛОЖЕНИЕ И МОНТАЖ

   Echo Cloud e подходящ за приложение в помещения, където е необходимо подобряване на времето на реверберация (ехо, кънтене). Echo Cloud e проектиран за помещения с достатъчна височина, но липса на място за поставяне на звукопоглъщане по стените. Неговата удвоена работна площ го прави изгоден за приложение в клубове, ресторанти, спортни зали, басейни и кол центрове, където е необходим монтаж на голяма квадратура звукопоглъщащ материал.
   Системите за монтаж, с които се предлага Echo Cloud са стационарни и регулируеми. Стационарните системи са стабилни и здрави, решения за интериор, където Echo Cloud трябва има дискретно присъствие. Регулируемата система за окачване на Echo Cloud го прави динамичен елемент от интериора, като неговите краища могат да бъдат спуснати на различни нива, с което се постига ексцентрична раздвиженост на тавана. Също така, когато Echo Cloud се изпълнява в композиция, той може да бъде спускан до различни височини и да насочва светлината в помещението по желание на интериорният специалист.

   Echo Cloud се предлага в богата палитра от 22 цвята.

   Размер на панела: 1000 мм. 500 мм.

    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45