• 0883 30 30 45
  • DS BASS TRAP

   DS BASS TRAP E ПОДХОДЯЩ ЗА ЗВУКОПОГЛЪЩАНЕ ПРИ НИСКИТЕ ЧЕСТОТИ И Е ОТЛИЧНО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ОСНОВНОТО АКУСТИЧНО ТРЕТИРАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ.
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад

   Материал: Акустична пяна с акустичен текстил
   Плътност: 28 kg/m3 
   Твърдост: 40 %: 2.8 kPa 
   Цвят: Предлага се в 22 цвята
   Размери на елемента: 220 x 220 x 1000 mm
   Дебелина: 30 cm
   Тегло: 650 gr за елемент 

   * В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други).

   *При поръчка на продукта, моля посочете в "Бележка", избрания от Вас цвят на текстила

   Подробно описание

   ЦЕНА НА БРОЙ - 75.60 ЛВ С ДДС

   DS Bass Trap предлага значително звукопоглъщане в ниските честоти и е отлично допълнение към основната акустична обработка на специализирани помещения. DS Bass Trap се използва за понижаване на т. нар. " boom" ефект, който маскира добрата чуваемост на средни и високи честоти.

   - иновативен и атрактивен дизайн
   - ефикасно звукопоглъщане на ниските честоти
   - лесен за монтаж
   - лесен за поддръжка и разкрояване

   ПРИЛОЖЕНИЕ И МОНТАЖ 

   DS Bass Trap е подходящ за конферентни и теле конферентни зали, кол центрове, телевизионни и радио студиа, звукозаписни студиа, помещения за звукообработка, репетиционни зали, музикални зали, обществени помещения, концертни зали и аули.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45