• 0883 30 30 45
  • ДИФУЗОР - SKYLINE 600 X 600 MM.

   Дифузорът Skyline е подходящо решение за музикални зали, звукозаписни студиа, репетационни и различни жилищни и обществени пространства.
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   Изчерпан
   78.65 лв.
   64.49 лв.

   Продъктът не се прозвежда. Може да разгледате алтернатичните ни варианти ---> 
   https://www.zvukoizolacia.com/akustichni-difuziori-acoustic-diffusion


   Материал: експандиран полиестирен

   Цвят: бял и тъмно сив

   Размери: 600x600 мм

   Най-висока точка: 150 мм

   EDA: 0.71м 2

   Монтаж: чрез директно лепене

   -18%

   Подробно описание

    


   Дифузор Skyline е триизмерен дифузионен панел, който обикновено се монтира към стени или тавани, осигуряващ двойна дифузия както на вертикални, така и на хоризонтални равнини в залата за слушане. Той работи на високи честоти, като изчиства звука. Изработен от висококачествен експандиран полиестирен, дифузорът Skyline е забележителен не само заради прецизното му представяне, но и за своя ефектен дизайн, който идеално се вписва във всяка стая.

   ПРИЛОЖЕНИЕ И МОНТАЖ

   Дифузор Skyline е подходящ за звукозаписни студиа, домашно кино, кол центрове, конферентни зали, частни офиси, телевизионни студиа, класни стаи, аули, кафенета, обществени помещения и др.

   Монтажът се извършва чрез директно лепене с полиуретаново или полихлорпреново лепило. За монтажа не се изискват специални умения. Може да поръчате полиуретаново лепило за монтаж на панелите от ТУК

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45