• 0883 30 30 45
  • Дървен акустичен панел - WavO

   Перфориран звукопоглъщащ панел за акустично третиране на жилищни пространства, офиси и ресторанти
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   49.85 лв.
   43.87 лв.

   Материал: МДФ бял мат; технически полиуретан
   Цвят: V01 - Frozen Bark - бял мат
   Размери: 500 mm X 500 mm
   Дебелина: 57 mm
   Тегло: 2,14 kg
   Перфорация: 9,7 %
   Монтаж: на стени и тавани чрез директно лепене

   -11%

   Подробно описание

    

   WavO е дизайнерски акустичен панел съставен от 9,7% перфорирана лицева плоскост и основа от технически полиуретан с дебелина 50 mm.

   WavO e изчислен и проектиран да работи в средните и високи честоти от звуковия спектър. Композиционната експресивност на WavO позволява безбройни комбинации и индивидуални композиции. Тънките прорези на лицевата плоскост, осветени от изкуствена или естествена светлина, хвърлят допълнителни сенки върху основата, допринасяйки за оптическата илюзия на дълбочината на перфорацията.

   Перфорираният панел може да бъде изработен с лицева част от бял матов фурнир или естествен дървен фурнир. При специфични интериорни изисквания е възможно да бъде изработен в нестандартен финишен фурнир. Геометрията на перфорацията на WavO, го прави много подходящ за изграждане на цели композиционни пана от 6 или 8 елемента/ панела. 

   ПРИЛОЖЕНИЕ И МОНТАЖ:

   Акустичният панел WavO е много подходящ за акустично третиране на барове, дискотеки, ресторанти, търговски площи, административни помещения и хотели. Модерният дизайн и акустичните му параметри го правят идеален за подобряване на времето на реверберация в конферентни и теле конферентни зали, офиси, звукозаписни и телевизионни студиа,  концертни зали, звукообработващи студиа, репетиционни студиа, аули и класни стаи, аудиологични и аудиометрични кабинети. Перфорираните панели не са звукоизолационни и няма да са полезни при звукоизолация на стени.

   Акустичните перфорирани панели могат да се монтират както по стените, така и по тавана на помещението. 

   Препоръчителният начин за монтаж на панелите, е чрез директно лепене с полихлорпреново или полиуретаново лепило.

   Коефициент на звукопоглъщане:

   звукопоглъщане-WavO                    

   * Срокът за изработка на този продукт е седем работни дни след заявката и извършено авансово плащане

    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45