• 0883 30 30 45
  • Arc Bass Trap 100 за поглъщане на ниски честоти

   Arc Bass Trap предлага значително звукопоглъщане в ниските честоти и е отлично допълнение към основната акустична обработка на специализирани помещения.
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   Арт. №: ARCBT

   Материал: Полиуретанова пяна
   Плътност: 28 kg/m3  (ISO 845)
   Твърдост 40 %: 2.8 kPa   (ISO 3386)
   Цвят: тъмно сив
   Размери на елемента: 25 x 25 x 100 cm
   Дебелина: 30 cm
   Тегло: 940 gr за елемент 
   Клас на негоримост: BS 5852 Crib 5

   * В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други).

   Подробно описание

   ЦЕНА НА БРОЙ - 162 ЛВ С ДДС

   Arc Bass Trap предлага значително звукопоглъщане в ниските честоти и е отлично допълнение към основната акустична обработка на специализирани помещения. Arc Bass Trap се използва за понижаване на т. нар. " boom" ефект, който маскира добрата чуваемост на средни и високи честоти.

   - иновативен и атрактивен дизайн
   - ефикасно звукопоглъщане на ниските честоти
   - лесен за монтаж
   - лесен за поддръжка и разкрояване

   ПРИЛОЖЕНИЕ:

   Arc Bass Trap е подходящ за конферентни и теле конферентни зали, кол центрове, телевизионни и радио студиа, звукозаписни студиа, помещения за звукообработка, репетиционни зали, музикални зали, обществени помещения, концертни зали и аули.

   МОНТАЖ:

   Монтажът се извършва чрез директно лепене с полиуретаново или полихлорпреново лепило. За монтажа не се изискват специални умения. Може да поръчате полиуретаново лепило за монтаж на панелите от ТУК

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45