• 0883 30 30 45
  • Антивибрационен гумен тампон за климатик R – mini

   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад

   Материал: Еластомер от EPDM
   Диаметър: Ф30 мм
   Височинa: 40 мм
   Максимална деформация: 2 см

   Подробно описание

    

   Антивибрационен гумен тампон R - mini е създаден за решаване на проблемите с вибрации, причинени от машини с относително малко тегло (до 80кг). Благодарение на своя дизайн, виброизолационният тампон осигурява по-голяма еластичност при динамично натоварване, което спомага за по-добра изолация.

   Тампонът може да се използва за монтаж на таван или под, или да бъде монтиран върху друга метална конструкция. Закрепянето на гумения тампон се осъществява чрез болт и гайка към машината.

   Антивибрационният гумен тампон е изработен от висококачествен еластомер от EPDM, с отлични еластични свойства, проектирани за максимална редукция на вибрациите.

   Оптимално натоварване 20 кг/бр.

   ПРИЛОЖЕНИЕ И МОНТАЖ

   Гуменият тампон R - mini може да се използва като антивибрационна подпора, виброокачвач при машини с относително малко тегло до 80кг (климатици и вентилатори) и други.

   Монтажа на тампона се извършва чрез дюбели Ф8 или чрез болт с гайка Ф8. Дюбела минава директно през отвора на антивибрационния тампон, като важно условие е да не бъде „притиснат“ плътно към повърхността, на която се монтира. Важно е да се знае, че при окачване на тежки плоскости на конструкцията се очаква нормална деформация в антивибрационния тампон от 1см до 2 см.

    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45