• Акустичен пирамидален материал - Fomex 334

   Акустичен материал с пирамидална структура за третиране на стени и тавани в звукозаписни студиа, барове, дискотеки, домашни кина и други помещения където се цели намаляване на кънтенето.
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   105.62 лв.
   62.32 лв.

   Размер на листа: 100x200x4 см

   Обща дебелина при върха на пирамидата: 4 см

   Дебелина на основата: 1 см

   Този продукт се продава на листове от 2 м2

   Цвят: Тъмно сив

   -40%

   Подробно описание

   Цена за кв.м. 31.16 лв с ДДС

   Цената е за 1 брой лист. - 62.32 лв. с ДДС

   Размер на лист: 100x200x4 см 

   Fomex 334 притежава изключително добри звукопоглъщащи свойства (акустични) поради отворената си клетъчна структура и специфична геометрия.

   Приложение:

   Използва се за акустична обработка предимно в звукозаписни студиа, дискотеки, барове, домашно кино, помещения с шумни машини, автомобили и други, където е необходимо намаляване на "ехтенето" или пълно звукопоглъщане с цел направа на вокални или инструментални записи.

   Материалът не е подходящ за звукоизолиране ( не спира преминаването на звука от стая в стая, само елиминира кънтенето в помещението, в което се положи) на помещения.

   Монтаж:

   Материалът може да бъде лепен по стени и тавани с полиуретаново лепило. 

    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.