• 0883 30 30 45
  • Акустичен панел Rise Felt

   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   117.21 лв.

   Материал: 100 % Polyester ( 65% Recycled ) 
   Размери:  970x970 mm
   Дебелина: 12/16/24 mm
   Монтаж: стени, таван чрез директно лепене/ висящи 
   Цветове: панелите се предлагат в цвят по RAL
   Клас на горимост:  B-s1, d0

   * В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други).

   *При поръчка на продукта, моля посочете в "Бележка", избрания от Вас цвят по РАЛ

   -22%

   Подробно описание

   FESIGN e продуктова гама акустични панели, изработени от 65% рециклиран филц и са предназначени да подобрят акустичната среда и дизайна на помещенията с лоша акустика.

   BOR FELT, като част от продуктовата линия FESIGN, може да се използва като стенен панел, панел за таван, параван за бюро или като свободно стояща преграда. BOR FELT е много подходящ за употреба, като заместител на тапети или завършващ шумоизолационен слой, поради незабележимостта на фугите и красивата си текстура.

   Панелите могат да бъдат персонализирани по размер, дебелина, форма, шарки и цветове или дизайнерски проект.

   Акустичните панели BOR FELT са подходящи за офиси, домашни кина, музикални стаи, звукозаписни студия, конферентни зали, барове и ресторанти, хотели, жилищни помещения и др.

   Продуктите от линията FESIGN са изработени по устойчива технология от 65% рециклиран висококачествен филц, като след употреба панелите могат отново да се рециклират.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45