• 0883 30 30 45
  • Акустичен панел Bevel Felt

   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   54.92 лв.

   Материал: 100 % Polyester ( 65% Recycled ) 
   Размери: 485x485 mm
   Дебелина: 12/16/24 mm
   Монтаж: стени, таван чрез директно лепене/ висящи 
   Цветове: панелите се предлагат в цвят по RAL
   Клас на горимост:  B-s1, d0

   * В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други).

   *При поръчка на продукта, моля посочете в "Бележка", избрания от Вас цвят по РАЛ

   -21%

   Подробно описание

   FESIGN e продуктова гама акустични панели, изработени от 65% рециклиран филц и са предназначени да подобрят акустичната среда и дизайна на помещенията с лоша акустика.

   BEVEL FELT - квадратният акустичен панел от филц, като част от продуктовата линия FESIGN, може да се използва като стенен панел, панел за таван, параван за бюро или като свободно стояща преграда. BEVEL FELT е много подходящ за употреба, като заместител на тапети или завършващ шумоизолационен слой, поради незабележимостта на фугите и красивата си текстура.

   Панелите могат да бъдат персонализирани по размер, дебелина, форма, шарки и цветове или дизайнерски проект.

   Акустичните панели BEVEL FELT са подходящи за офиси, домашни кина, музикални стаи, звукозаписни студия, конферентни зали, барове и ресторанти, хотели, жилищни помещения и др.

   Продуктите от линията FESIGN са изработени по устойчива технология от 65% рециклиран висококачествен филц, като след употреба панелите могат отново да се рециклират.

   Акустичните панели BEVEL FELT са произведени в България от “ДЕЦИБЕЛ” АД- сертифициран производител на акустични и звукоизолационни материали, с имплементирана система за контрол на качеството, горимостта, акустичните параметри и екологичния отпечатък върху природата.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45