• 0883 30 30 45
  • AcoustIQ Bass Trap

   супер висок клас професионален бас трап с мембрана за 400 Hz
   DECIBEL
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   Арт. №: AcoustIQ_BassTrap_60x120_black

   Размери: 120 х 60 х 20 сm

   Тегло: 17 кг.

   Цвят: черен

   * с мембрана за 400 HZ

   * В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други).

   Подробно описание

   Trappin´ the bass, not the ambience

   Едно от основните предизвикателства, когато се опитваме да "глътнем"  дълбоките басови вълни е да запазим добър баланс на звука в ниските и да не "пресушим" цялата стая в същото време. Ако абсорбирме  прекалено много от средата на баса, стаята ще звучи по-малка и ще загубим от качеството на звука. Супер професионалния AcoustIQBassTrap  съдържа специален вид на мембрана, която отразява вълни при 400Hz и нагоре, докато все още е ефективен на по-ниските честоти до 100Hz. Резултатът е един много ефективен бас капан, който може да бъде поставен дори в близост до местата за сядане, например директно зад слушателя да укроти тези първи отражения от стената зад гърба на слушателя.

   Този модел бас трап е покрит с високока§ествен черен плат с акустична текстура, което го прави подходящ дори за най- висок клас студиа и репетиционни.

   Монтаж

   AcoustIQ Bass Trap има специални монтажни пръстени инсталирани на гърба, чрез които може да бъде окачен под рачличен ъгъл и височина. Освен с пръстените, може да бъде монтиран и чрез директно лепене с монтажна пяна.

    

   Графика на звукопоглъщане

   Акустични показатели на AcoustIQ Mega Bass Trap

   Графиката показва, че AcoustIQ Bass Trap е много ефективен в поглъщането на ниски и средни, но специалната мембрана контролира поглъщането в сравнение с
   обикновените бас трапове.

    

    

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2020 Звукоизолация

   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0883 30 30 45